Feed on
Posts
Comments

Kapcsolat

Gergely Gábor kertészmérnök vagyok.
Mobil: 30/376-49-77
Telephely:Bp., XVI. ker., János utca
E-mail: info@gergelykert.hu

1985-ben végeztem dísznövény-kertész szakon. Ezt követően kertészként dolgoztam többek között a Fővárosi Állat és Növénykertben és az Államigazgatási Főiskolán. 2000-ben öt éves külföldi tartózkodás után hazatérve (ezalatt Izraelben, az Egyesült Királyságban és az Amerikai Egyesült Államokban dolgoztam mint kertész) úgy döntöttem, hogy egy kertépítő és kertgondozó vállalkozásba kezdek.

A Gergely Kert Bt. 2002-ben alakult meg. Kezdetben egyedül, majd egy kollégával dolgoztam. Jelenleg szezonban négyen dolgozunk. A vállalkozás folytatás mellett diplomát szereztem a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészet Tudományi Karán, majd a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Karának Kertépítő és Zöldfelület-fenntartó szakmérnöki szakát végeztem.

Kis családi vállalkozás vagyunk, mostanra többéves kertészeti referenciával. Hivatásunk szerint négyévszakos szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, családi házak zsebkendőnyi telkétől társasházak, lakóparkok belső kertrendszerén át, kastélyok és közkomplexumok kerjeinek tervezését és folyamatos fenntartását vállajuk. Ügyfeleink között megtalálhatóak magánkert tulajdonosok éppúgy, mint nagyobb társasházak, és különböző cégek is. Az általunk épített kerteket kívánság szerint gondozzuk is, de mások által épített kertek fenntartását is vállaljuk.
Cégünk a Magyar Kertépítő és Fenntartó Vállalkozók Országos Szövetségének tagja.

Leave a Reply